Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan skriva en hel bok utan att veta att du skall dö

Kyrkogården blå i januariskymning
du sover nu, jag vakar över dig
det fanns en tid då allt var annat
jag kunde skriva ett helt brev
utan att nämna
hur timmarna passerar som dammkorn
och snart inte längre finns




Fri vers av Grävling
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-13 20:58



Bookmark and Share


  PPQ
fantastisk:D
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling