Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollformel, silke

Älska mig och rör vid mig
jag är hud och mjuka tyger
du är silke och berusning
nu är regntid, tunga skyar
nu är älskads sista nuddning
vi river sakta tunna tyger
silke, alabasterlyster
älska mig, jag rör vid dig
tunna huden, silkesstrukna
munnens sälta, sammetsruset
längta mig och rör vid mig
dagen ljumnar, skymningsljuset;
ryggens vingar, tiden tassar
ludna vassa visartassar
luften ljummen, ljuden mjuknar
gråten mojnar, gråstensgruset




Fri vers av Grävling
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-13 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling