Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rolf Porseryd rapporterar från Egypten

 

Omgiven av ett hav av skanderande egyptier
rapporterar du med en allvarlig min om läget

Jag ler lite hemlighetsfullt och undrar om du vet
att jag har älskat med din fru

Det hela är preskiberat nu
mitt enda lesbiska äventyr

och det som händer i Egyptien så mycket viktigare och allvarligare
tro inget annat

men vet du att jag har älskat med din fru?




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 657 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-13 22:06



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Som sagt, du är förbaskat rolig, detta grejande med perspektiven var minst sagt dråpligt!
2011-02-25

  Lili Samuelsson VIP
ah, perspektiven
de flyttar sig, varefter
och vad är det viktigaste
kan vi veta det
2011-02-13

  Catharina Edin VIP
Jag hoppas verkligen att detta är en dokumentär text!!!
2011-02-13

  Ingela Svenson VIP
haha, du är ju bara så härligt rolig!
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP