Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns säkert de som kan gissa och gissa rätt.. misstänker att jag inte är den enda som är "utsatt" för detta ;=)


Det finns en del som gör allt för att få sista ordet


Det finns en del som gör allt för att få sista ordet

Vissa, här på poeter t ex, skickar ett mail skriver att

Det är det ”sista i frågan”

Och får svar

Men ”kan inte hålla sej” till ”det sista” och

Sen kommer man med oförskämdheter

Innan man blockerar en annan

Man blockerar den man nyss bombarderat med mail



OM det inte vore så oerhört infantilt

Och fruktansvärt låg nivå på människa

Så vore det roligt

Och om vederbörande strax innan inte skrivit

”du måste alltid ha rätt va”

Så vore det enbart skrattretande

Nu är det mer pinsamt

Det enda sättet för en dåre att få sista ordet

Är att skrika nåt innan han stänger dörren

Slår igen kastar igen och låser

HÄR göres det, via mail istället

ETT MAIL sen så BLOCKERAR man

Lika moget som vilken 3 eller 5 åring som helst




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-14 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO