Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
andra skulle säga att han kastade skit..... men det ligger kanske i naturenhos vissa...


Slutkastat med det som han kallar pärlor



”Nu slutar jag att kasta pärlor”

Skrev han

och svaret kunde vara

Som i lejonkungen,

”men du är ju ett svin”

"men du kastar inga pärlor"

"Du kastar skit"

Men man ska va snäll

Även mot de som kastar skit

Men kallar det pärlor

Det viktiga för dom som är såna är nog

Att de känner det som om de har rätt

Som att lögnen har blivit en livsviktig del

I deras sätt att vara….

OCH de skäms inte för det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-14 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO