Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man undrar, de som inte når upp till ens de enklaste kriterier på hur mänsklighet är, de tror sej vara lite mer gudomliga kanske men... hur ska en sån djävel kunna vara gudomlig?


FÖR BÖVELEN hur liten kan en människa vara på insidan?


Block
Häv block
Häva sej
Förhäva sej
Blockera nån annan igen
Häv block
Häva ur sej
Vik hävan
Häv block
Åter block

Det är varken choklad
Eller nåt mer brunt doftande
Som man menar
Det är helt enkelt
Skit
En skit
En ren skit
Stinkande skit
Som gör sådant…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-02-14 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO