Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
‘encourage their dreams, justify their failures, allay their fears, confirm their suspicions and help them throw rocks at their enemies’


Gillar

sås som riktig sås ska smaka

slangar du benzin igen ?

popkorn som halkar omkring
beteende.

låt det aldrig ta slut
lådvinsrally.
salta pinnar och en näve jordnötter

hold me now
det är vinter för fan

hold me now
och dom har slutat röka på krogen

slangar du benzin igen
- det gör ju alla ! försökte lille nöffe.

nej för nu är det dags att gå vidare. alla en för sig.
och vi som trodde att vi hade nåt på gång.

tra-la-la

guchi
paris hilton

hur stavar du till LOVE

när ska man börja vänja sig vid samma parametrar ?
att så många i bekantskapen knaprar lyckopiller ? när?

hur stavar du till BJÖRNES MAGAZIN

inlagda bönor (jag skriver som jag vill)

GL\'ÄDJEÄMNE. tolerant. finnar på näsan

jojo-bantning. tack taack ..

jultomar 15 cm höga med små små ficklampor som lyser i mörkret

kom nu
kan du inte hålla om mig
ser du inte att jag fryser
så förbannat

wish upon a star.
säger fel saker på rätt sätt hela tiden


HOW DO YOU SAY : vill bara ha det bra

gillar julen med blinkande lampor och dom kristallklara tankarna

nu öppnade du fel lucka igen!!

någon som dansar, någon som ler
tar ett varv till
ser vad som sker

jag älskar dig. det vet du






Fri vers av stockhausen
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-12-13 02:06



Bookmark and Share


  vega lando
detta är riktigt bra!
det är få som lyckats finna sig bekväma i detta stilistbegrepp
då ingen någonsin blir nöjd med rytmen alla osammanhängande fraser ändå vid sin slutpunkt formar.
men nu är vi här.vid mållinjen.
du har lyckats, och det tar eld i krökarna som in uta helvete!
riktigt riktigt bra!
2006-01-03

  Tino
Riktigt skön att läsa
Massa kännslot målas upp
man blir påmind av hur en vardag
ser ut!
2005-12-27

  marianela
Bra text. Har väl inte så mycket mer intelligent att säga än så. Hoppas att det räcker ; )
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen