Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Jävla Hjärtansdag!


Jag tänker inte hylla denna jävla dagen
Finns gott om annat löst folk som gör det
Så jävla patetiskt
När ensamheten tar min hand
Denna kvällen
Bitter och ledsen
Jävla dag
Saknar




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 494 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-14 18:49



Bookmark and Share


  Svante
Jag har ingen att fira det med heller. För mig är det alla gelehjärtans dag, köpte en ask till mig själv.
2011-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att fira alla hjärtans dag eftersom det är en löjlig tradition och en kulturimperialistisk dito.
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel