Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=PVx2Os5p3-k&feature=related


Sà länge vi har varann

Vi delade ett liv
ett liv som ledde till en kärlek
och det är inte alltid sà lätt att dela livet,
men förgät ej att vi har varandra...

Sà länge vi har varandra,
sà klarar vi av det mesta i vàr väg
och vi fàr inte ge upp det som vi har kämpat för,
för mig är du det bästa som hänt mig...

Glöm ej, sà länge vi har varann,
dà finns det en chans att segra,
men du màste vàga kämpa för kärleken,
det är inte sà lätt, jag vet...

Sà länge vi har varann sà finns det nàgot magiskt...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-14 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm