Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karta till ditt hjärta


Jag har en karta till ditt hjärta
men går ändå alltid vilse
om jag visste svaren
så skulle aldrig jag ta miste

Jag har ditt vackra namn
inristat på min kropp
det går inte att tvätta bort
inte med laser, inte med nåt

Jag har ett vykort som du skickade
från andra sidan jorden
som jag brukar läsa när jag känner mig ensam
kan alla rader utantill
det är tjugoåtta grader varmt och ganska sällsamt
och för varje dag som går blir det bara mera plågsamt



Du har ett ögonblick av ånger i ditt hjärtas vrå
och de höga murar som jag bygger de håller inte ändå
för jag lämnar alltid en lös kloss så du kan ta dig in
om jag ändå lärde mig att läka mig med tid




Fri vers av Hyonu
Läst 293 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-14 22:51



Bookmark and Share


  Hans Christian
Helt enkelt strålande skriven. Blev så berörd, fin rytm i dikten.
2011-02-17

  Janne
Mycket bra skrivit
Du har ett bra flöde
i dina ord,inlevelserikt
och inkännande
2011-02-16

  Julio VIP
Snygg och välgenomförd dikt.
2011-02-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skickligt. =) Gillar. =)
2011-02-15

  Ninananonia VIP
:) Suveränt bra!
:) :) :)
2011-02-14

  Lena Själsöga Keijser
slut dina ögon
lyssna till havets djupa sång
hör flodens pärlsånger
lägg handen över ditt bröst
hör ditt hjärtas nynnande sång

allt detta gör du
det andas dina ord
och det är så att vi lämnar en kloss öppen då vi vet

tack
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu