Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligga illa till...

När man somnat
vaknar drömmen
och man sträcker ut handen
dit åt det håll
där man förr fann en...

Armarna blir långa
armarna blir många
men inte ens i drömmen
finns det nån att fånga...

Jag vet det
jag ligger så illa till...

Inte bara jag
en till ligger
också lika illa till...

Och ingen av oss Två det vill!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-15 00:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
allt uti fina drömmars land
lockar dig var utsträckt hand
får dig att önskvärt leka
även att tvehågset tveka
trots du varit där förut ibland
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt