Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunna skivor


Små runda
Villiga och mysiga
Singlar eller EP

Sen kommer större
Runda
Inte alltid så lätthanterliga
LP står för Long play

Vaddå jag pratar om skivor och musik
Hur kan ni tro att jag skriver om kvinnor
Eller fruntimmer…. Som man säger




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger
Publicerad 2011-02-16 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO