Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text om hur jag spenderade alla hjärtans dag.


Två

att få träffa en vän
för att prata i timmar om minnen
och drömma sig bort om sommarens alla äventyr
inte långt kvar nu

min vän

för att sedan
gå i kylan för att träffa någon med värme
det är så det ska vara

att få höra någon annans hjärta slå
och att få känna hans blod värma mitt iskalla blod

två hjärtan slår högre
och snabbre
tillsammans

än vad ett ensamt hjärta gör




Fri vers av AliciaK
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-15 01:12



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Inser att så kan det framställas så

Att flera hjärtrytmer kan åstadkomma en puls
2011-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Ljudet av ett hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta (Gyllene Tider)

Själv firar jag dock inte Alla hjärtans dag.
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK