Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken når längre än livet

från ingenstans kom jag
till ingenstans jag går
en vit fläck på kartan
ett sandkorn som havet lämnat

vinden i mitt hår
taget om min nacke
kyssen på min mun

solen i mitt ansikte..

du sa att 'himlen är närmre
än jorden'

- men kära du
sköt om dig nu
se till att du blir bra..

vem var du som väckte mig i sömnen
ropade i mitt inre

mitt namn


du sa för 'tanken når längre än livet'
den överlever dig

min vän min skapare..
jag lyssnat har

men du tog fel
du tog mig för en annan



andas långsamt
så hjärtat hinner med
tänker långsamt
så ångesten släcker ned




Fri vers av frantic
Läst 633 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-15 00:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra text,fin visdom!
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic