Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädervers

Om vädret
tänker sig
regn måste
moln komma

Om vädret
tänker sig
storm måste
vind komma

Om vädret
tänker sig
torka och
stiltje får
moln och vind
lediga dagar






Fri vers av ghost
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-15 10:06



Bookmark and Share


  Kalle.O
Den var bra!
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost