Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya dagen

Vargen bär dagens barn
varsamt i gapet
mellan nattens lyor

medan jägarna
ropar
till varandra

på andra sidan
åskrönet




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-15 12:16



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket fint! Varsamt och vilt.
2011-02-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skickligt. =) Gillar. =)
2011-02-15

  Stefan Viljehammar
Livet går vidare i vargland trots alla, och har så gjort i tusentals år.
2011-02-15

  * MARY *
himla braaaaaaaa;)))))
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP