Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det nu det händer?


Oj, där kom du

Oj där kom du
När jag minst anade det
Ungefär som
när vinden andas
med sådan kraft
att man nästan ramlar omkull

Precis som alla sa
precis som det har stått
i alla böcker
precis som jag ville
att det
skulle vara




Fri vers av filosofian
Läst 282 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-15 15:55



Bookmark and Share


  Fenomena
plötsligt händer det verkligen, och man är aldrig beredd.
2011-02-17

  Henrik Sjöberg
Skön känsla!
2011-02-17

    ADI Nehlin
härligt..
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian