Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foppa torsk bör ha terapihjälp

Peter Forsberg, ”stackarn”
I tårar när han ska berätta om sin
”foppatorsk”
Han fick nöja sej med att spela in
En halv miljard, stackarn
Han får väl söka fattigvård med terapihjälp




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO