Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En brokig skara, en del är öppet och oförfalskat opportunistiska ,andra är det på ett infamt och skickligt sätt som gör dem svåravslöjade...


"Opportunisterna ! "

Opportunisterna !
drar segrande över världen

Opportunisterna !
bidrar till hotet mot välfärden

Opportunisterna !
vänder alla kappor efter alla
vindar
finns ingenting heligt, inget som
hindrar
ljuger, intrigerar och
bedrar
utsuger, infiltrerar och
intar
alla fästen de kan
storma
se´n de om sanningen envist
gorma
fast de den ständigt
sviker
från idealen de skändligt
viker

Opportunisterna !
kastar sig ut i
pisterna
har vi tur så bryter de
vristerna
men deras
"slalomtur"
borde sluta i en stålklädd
bur !


Opportunisterna !
Satans små stinkande
pysslingar
avslöjade de byter
fot
ena riktigt gräsliga
sysslingar
som ALDRIG kommer att få
"bot"
Deras liv det är en
bluff
hjälper ej att spela
tuff.........


-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 19:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Opportunister är en samling äckel.
Såg en av dem skriva i Flamman att han ville att Vänsterpartiet skulle vara ett revisionistiskt parti.
Det är det ju redan...
2011-02-15

  Raul Ström
HäHä ! Inte tokig alls ! Kommer att tänka på B.Dylan och hans sång om vapenhandlarna ..... "Masters of war" ?
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska