Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå de som sitter som "papperslögnare" för regeringar och skapar rapporter som ska "passa kunden" eller "dom själva" de är inte intresserade av sanningen, bara av en positiv vinkling av information


Fast det är skillnad på löst och löst



Krisrapportern är klar

Krisen är kvar

För många är utan arbete

Vissa utan bostad t o m och försörjning



Men den officiella bilden är

ALLA lever och mår väl

ALLA har jobb

De som inte har jobb ändå en jobbcoach


Och då är allt löst

Säger regeringen

Vi andra vet att för vissa är allt löst med

Fast det är skillnad på löst och löst




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO