Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörde hur man eller rättare sagt en kvinna



Hörde hur man eller rättare sagt en kvinna
Talade om hur man gör en kroppsundersökning
Av våldtagna kvinnor och de som man undersökte
Och det man söker efter är exakt samma saker
Som man kan tänkas göra, eller hitta
På och efter vilken sexualakt som helst…

Om några haft sex lämnar troligen exakt
Samma spår efter sej
Och skulle så vara så skulle lika gärna hon ljuga
Som att han gjort en våldtäkt….
Sen går man vidare och i vissa fall så hamnar han
Helt enkelt i en cell för att man inte kan ”motbevisa”
Det som hon påstår…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2011-02-15 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO