Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wikileaks leaks för kondomen är spräckt


Kvinnan sover kvinnan sover
I sin sköna sängen
Assange är inte farlig
Bara han är varlig
Men han kan dock men han kan dock
Ha en spräckt kondom




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-02-15 21:40



Bookmark and Share


  oMareld
haha
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO