Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dvärgbandmasken

Medielarmet går
Dvärgbandmasken
härjar i Riket
Dödlig fara hotar
Goda råd är gratis
och tillhandahålls
av välvilliga
myndigheter
Att pussa hundar är
inte tillrådligt
Inte heller klappa
utan föregående
kontroll av om sår
finns på händerna
Undvik förtäring
av bär och svamp
som inte kokats
Tvaga nävarna med
sprit titt som tätt

Var fortsatt vaksamma
mot svininfluensa
och dito fågel
Faran är inte över
Bleka döden hotar
ständigt, överallt
Om döden uteblir
finns risk för tåvrickning
och vårförkylning eller
glasbitar i kyckling

Beslutar svepa mig
i skyddande kokong
och leva tryggt
livet ut




Fri vers av ghost
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-16 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost