Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakenchock

Såg en rubrik
i kvällsbladet:
Nakenchock!

I våra moderna
tider när vi alla
har sett naket
på höjden, naket
på längden,
naket på tvären
Rutigt naket,
prickigt naket,
randigt naket,
blommigt naket
Nakna bröst,
nakna rumpor,
nakna stånd,
nakna vaginor,
nakna knull,
naket naket
intill leda
och tristess

Vem kan då
drabbas av
nakenchock?




Fri vers av ghost
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-16 07:50



Bookmark and Share


  Kalle.O
Så sant...
2011-02-18

  Peter Olausson VIP
gamla tanter i svart ute i de gammalkyrkliga bygderna i Bohuslän kanske - men de har nog ingen TV heller, förresten...
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost