Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla vanliga skiten!

Dumma
respektlösa
Omogna
ansvarslösa
trögfattade
trångsynta
fördomsfulla
präktiga
lata
själviska
bortskämda
aggresiva

'JÄVLAR!




Fri vers av Black Bird
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-16 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird