Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt från dikta.se ... Jag heter MyBlackBird där


Dolt under ytan

Leendet som glittrade
Orden som talade
skrattet som ekade

Masken för att dölja
Masken som höll

Leendet som var mörkt
Orden som var tomma
Skrattet som kvävde

Tårarna som fyllde min själ
Smärtan som tyngde mitt hjärta
Kraften som rann ur mig

Men när ni tittar på mig
ser ni bara masken








Masken som jag alltid bär




Fri vers av Black Bird
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-31 22:22



Bookmark and Share


    Yarissa
Bra beskrivet
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird