Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren smärta

Likt en tickande bomb
Bultar smärtan

Likt pulsen på en skenande häst
pulserar den genom kroppen

Pressar syre geonom ådrorna
då man springer

Musklernas arbete då viljan tränger fram

Tårar i ögonen då man skivar lök
Irritationen då myggan surrar vid örat

Ilskan innan den exploderar
Envisheten då målet är nära

Snälla sluta bullta!




Fri vers av Black Bird
Läst 524 gånger
Publicerad 2012-06-21 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird