Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångerns makt

Det finns saker jag ångrar
saker jag önskar jag inte gjort
Saker jag gjort mot dig

Jag önskar att jag kunde glömma

Men det finns en sista sak
jag vill berätta för dig.

Jag vill att du ska veta

Jag hittade en andledning för mig
att förändra mig
En andledning att börja om
och andledningen
andledningen
det är du

Jag är ledsen att jag sårat dig
det är något jag kommer få
leva med varje dag

resten av mitt liv

Jag önskar att jag kan ta bort skadan
och bespara dig alla dina tårar
Det är därför jag vill att du ska veta

Det finns saker jag ångrar
saker jag inte ville gjort
Saker jag gjort mot dig

Jag är inte perfekt
Jag har aldrig velat såra dig
Men det är en sista sak
som jag vill säga till dig

En sista sak jag vill berätta
Berätta innan jag går.

Jag vill att du ska veta
jag hittade andledningen för mig
att förändra mig
En andledning att börja om på nytt
Andledningen
Ja andledningen det är
du!




Fri vers av Black Bird
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-16 11:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt, framåtandandes och bra.
2011-05-15

    Vico
Det bästa med ånger och misslyckanden är att man lär sig av det..och blir en bättre människa.
2011-02-21

  Katarina O´Nils Franke
Bekännande, ger styrka. Alla ångrar något, mycket igenkänning andas här. Vackert
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird