Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett nej är ett nej och mamma är den som bestämmer


nej

ett nej är ett nej är ett nej är ett nej

uuuuuuuääääämmaauuuääaaaaa

(ett enat andetag)
jag sa nej, du behöver inte skrika och gråta för det.

bubbuuuuuääääääbäääääääää

(jag bestämmer)
vi stannar här tills du slutar skrika.

mmmmeeeeeheeuuuuuääaaaaauumaaaaaäää

(jag är stark)
nej är nej! sluta skrika nu vännen.

uuuuuuäääääääaaaammm(hick)mmmuuuämm(hick)mmm(snyft)mmmm

(jag är en duktig mamma)
såja vännen, duktig flicka.

nu kramas vi.




Fri vers (Fri form) av drover
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-16 13:06



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
igenkänning ges en trebarnspappa och fyrbarnsgammelfar!
och visst tycks du vara en duktig mamma. En förälder får ta lite gråt ibland!
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover