Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duodur

Du kom min älskade
en dag i livets kaos
Då längtan var som störst
men valde ta en paus

Rak är aldrig stigen
den väg vi väljer gå
Men kantas av en kärlek
det som är vi två

Tillsammans hand i hand
den framtid som är vår
Formas oss i tiden
evighetens år




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 544 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-16 15:19



Bookmark and Share


  aol
vackert skaldat vännen
2011-09-05

  Anna*
Vackert och sant - det finns inga raka stigar och det kanske är bra så att vi inte blir uttråkade =0)
2011-03-15

  Maiah VIP
fint diktat om kärlek..."rak är aldrig stigen" ja...det är så sant....
2011-02-17

  Katarina O´Nils Franke
"evighetens år", vackert skrivet!
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye