Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar inte riskera att det Inte är en kliché

Ibland går jag bara fram till dig och säger "du!"

"Varför inte?"

"vad har vi att förlora?"

"Hur vore det ens särskillt annorlunda?"

"det skulle äga!"

 

 

Inte på riktigt såklart. Men fan va jag vill ibland.




Övriga genrer av pyre
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-16 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre