Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nanoglädje




det kan komma bli möjligt
att bli glad
utan anledning

utan att det märks
utan att vi måste
skratta

bara vara det

ska vi inte ta chansen ?




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2011-02-16 20:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
gillar ditt sätt att avstava...det slår ut nanon med hästlängder
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP