Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjung för dina barn Lydia.




Man blir bara gammal,

när man är ung.




Fri vers av isabell.larsson
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-16 21:50



Bookmark and Share


  aol
så är det ch tvärtom kan man bli som gammal
2011-06-08

    sjuhundraslag
gillar titeln.

bra skrivet.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson