Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan de bete sej så djävla illa så Åkesson framstår alltmer....


Hur illa ställt är det egentligen



Det känns som om POLITIKERNA

Inte finns

I alla fall inte i denna världen

Och nu SNACKAR MAN OM BRIST

I vattenmagasinen

Sinade



Sinat har i så fall vattnet

Mänskligheten

Och MÄNNISKORNA som ska vara politiker

Och Åkeson framstår faktiskt alltmer

Som den enda som beter sej som folk

Medans de stridande 2 grupperna alltmer visar att

De skiter i oss, i vanligt folk

De bara skor sej själva….

Hur kunde det bli så?

Om Åkeson är ”folkets hopp”

Hur förbannat illa är det inte ställt med de andra…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-20 11:41



Bookmark and Share


    AA VIP
Det ligger något i det du skriver. // AA
2011-02-21

    Yria
Så sant.
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO