Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalt och kallt


VI tycker det blåser kallt
Men det är inget mot ”söderöver”
Det blåser snålt runt makthavarna i arabvärlden
Man kan tycka att det är på tiden
Men vaddå
Man kan undra vad som kommer sen
Troligen är det bättre i de flesta fall
Men det sa man när Shahen av Iran ”föll med”
För er som minns

Men få saker har blivit bättre på 30 år
I Iran
I alla fall frihets mässigt
Det har varit ”fri hets” av de hetsande
Religiösa ledarna sen dess…
Vi får hoppas att det blir bättre
I de länder som nu ”frigöres”
Och att det blir frihet….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO