Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elbolagen har mindre el


Elbolagen har mindre el
Från VATTENKRAFT
Än nånsin, säger man
Och hur fan kan man då tjäna mer pengar
Detta är en idiotiskt kombination
Som bara politiker kan godkänna
Ingen annan är så förbannat dum i huvet…

Man inser att faktiskt Vattenfalls direktörer m fl
Faktiskt med rätt person uppretad
Faktiskt sitter löst
Och ska man vara ärlig
De har själva skapat den grogrunden….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-17 20:43



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Häromkring lider vi inen brist på vattenkraft, finns välan int en älv här i norrland som är orörd.
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO