Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko


Ni har väl hört om filmen

”I huvet på John Malkowich”

Men har ni hört om

”I huvet på en poltiker”?

Eko eko eko eko eko

Eko eko eko eko eko




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger
Publicerad 2011-02-18 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO