Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked




Närvaro, frånvaro, ögonblick, en stund

Vi skulle vända dig åt sidan till

kära mor

flämtande små andetag 

morfinets dimma

hjärtat

ansikte mot ansikte vi var nära

luften som tömdes

lungor

beslöjade blick

jag viskar;

Morfar väntar

dags att fara.

pupiller vidgas

du gav mig livet

jag välsignar döden

frid

stillhet

Kära mor

 




Fri vers av Reg
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-16 22:54



Bookmark and Share


    AA VIP
Kärleksfulla rader. Stämningsfullt avsked. // AA
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg