Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det förvånar en inte, nånting snart, men grundproblemet är att de får ta så mycket i böter....


Skottpengar på p-nissar


Parkeringstillståndet blåste iväg
Och vände sej när han öppnade dörren
Så Q-park lämnade en lapp
Eller var det KUK-park
I alla fall så var det omöjliga att snacka med
Jag hörde hör den ”kvinnliga kukskallen”
Helt enkelt inte, ville höra nåt
Och om nån tappar allt och helt enkelt
Lappar till, tillbaks
Lappar till ordentligt
SÅ, jag förstår dom
P-nissar och p-fittor är nog värre
Än nånting annat
Jag håller med Uggla där…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 18:37



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ja precis;=)
2011-02-17

  SandraEriksson
Haha bra :)
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO