Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unni Drugge beklagar sej


Unni Drugge beklagar sej över
Män som ”skaffar” yngre kvinnor
Och kvinnor för deras utseendes skull

Hehe ja hon borde ju veta
Uppblåst blondin med spänt skinn
Förr med kortkort för att hetsa
Senare med en mycket YNGRE man

Så hon vet väl de mesta om sådant kan man tro
Inifrån t o m
Fast från andra sidan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO