Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln speglar mitt liv


Spegeln speglar mitt liv
Spräckta spegeln
Mitt spräckta liv

Den krossade spegeln
Mitt krossade liv

Medans vissas liv verkar vara
Av sånt som inte kan krossas
Okrossbara speglar
Okrossbart liv

Men av vilken sort undrar man




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-18 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO