Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En limerick på 1 av tre


En limerick på 1 av tre
Är något som alla fick se
Men rimmen slår ut i blom
Och det verkade nästan mest som
Det var en taskig idè




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 112 gånger
Publicerad 2011-02-17 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO