Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En verklighetsbaserad vers som är helt och hållet fiktiv.


Slut med Gud

Jag har gjort
slut med Gud
Han var ändå
aldrig hemma
Vi skildes i
samförstånd

Han bor kvar

Jag fick en
lägenhet med
centralvärme
och öppen spis
i kvarteret
Helvetet




Fri vers av ghost
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-17 07:37



Bookmark and Share


  * MARY *
jäääävligt braaaaaaa;))
2011-02-17

  Peter Olausson VIP
och så levde alla lyckliga i alla sina dagar. Bra text!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost