Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tona ut


metalliska vågor

sveper in över landskapets agreabla färgsättning


oblandad exercis studsar taktfast mot stengolvet

erövrar rummets akustik


en dimvägg sänks ned kring livet











Fri vers av D S
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-17 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S