Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sagans land

 

Alla ljusen lyser

tätt intill varann.

Ingen människa fryser

 

i sagans land.

 

Jag önskar att vi alla

kan hålla om varann

I mörkrets alla vrår

blir sagan äntligen sann.




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 241 gånger
Publicerad 2005-12-13 18:06



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket vacker dikt
tycker om det sagolika i denna text
ser en längtan bort från denna värld som kan vara rå och kall
mycket bra skrivet
värd en klar femma
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan