Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Sandra från din mullvad


Ensamticum existerar ej

Ensam om kvällen
Med kärlekslåtar på
I sängen, under fällen
Önskar hon att de var två

Överallt kan hon se
Par hand i hand
Hon önskar att nåt ville ske
Att hennes hjärta sattes i brand

Hon skälver inom sig
Av rädsla att ensam förbli
Och trots att hon är en underbar tjej
Alltid får säga jag och inte vi

Tvivlet håller henne hårt
Och hon hindras från att tro
På att trots att allt som är svårt
Ska kärleken hos henne slå sig till ro

Hon missar att se den kille
Som ser henne med längtan i blick
Men som inte vågar säga det han ville
Och som var rädd för ett "Men stick!"

Man ser inte allt som finns att se
Och hör inte allt som finns att höra
Du vet inte säkert vad som kommer att ske
Men var inte rädd för att göra det du vill göra

För flickan är ensam och vill vara två
Pojken längtar utan att våga
Men han är vacker i hennes ögon blå
Och hon skulle sagt ja om han fråga




Bunden vers (Rim) av Mönster
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster