Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det verkar vara billigare



Det verkar vara billigare att elda värmeljus

Från IKEA för att hålla värmen

Än att koppla inte elektriska element

Ett ljus värmer som 100 watt

Räkna själva

Frågan är om Maud kan

Och den där Hägglund som gick från

Regeringen till Vattenfall

Utan att ens reflektera över dess märkliga

Intresse konflikt

Men det är kanske nu han håvar in belöning

Från det han sålt ut av förr…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-18 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO