Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej då!

Ensamhet jag sökte.

Ensamhet jag fick.

Jag stog i dörren,

såg när du gick.

Nu tar jag nya kliv,

Jag väljer "Mitt" Liv.

Solo

Jippieyei




Fri vers av Reg
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-18 00:03



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
ja, ibland ter sig livet så...man vet aldrig vilka vägar man finner. Bra skrivet
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg