Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust

I ögonvrån alltid
Lusten till livet
Det enda jag törs kalla lycka
Alltid dansandes på gränsen
Halvt innom räckhåll
Halvt utom räckhåll

Låter mig smaka ibland
Ger mig små stunder
På gränsen till fullkommlighet, fulländning
Som för att lära mig
Påminna mig
Om att älska

I ögonvrån alltid
Lugnar mig med sin existens
En plattform att alltid kunna falla tillbaka på
En grund som står trygg
I ögonvrån alltid
Tvingar mig att le
Gäckar mig att leva




Fri vers av Glömma
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-12-13 19:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så gick jag till din sida för att se vem du är och fann den här konstfulla dikten...den talar ur ett mycket poetiskt hjärta..
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Glömma