Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just an average Joe

 

 

 

you truly do live
in another world
you're used to so much luxurious things
that I myself only have seen on the silverscreen

you say that your heart beats for me
but that's so hard to believe
'cause if you stretch out your arm and point your finger
you can have anything or anyone your heart desire

I wouldn't be enough
you can get someone better looking
someone richer and smarter

I'd just be a dull man
an average joe
a grey dot in your colorfull world

so before I bore you
before you leave me
perhaps I should say
fare thee well, wonderful
and put my heart to rest today

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-18 03:05



Bookmark and Share


  sockerspöket
Det är insidan som räknas, och jag måste säga att din insida verkar lika färggrann som en självlysande regnbåge.

Vackert skrivet på engelska, och det syns att du behärskar språket, älskar att du lägger in lite finare uttryck som fare thee well, det klingar fint i denna text
2011-02-22

  Fru Intighet
Du är så fin, så duktig.
Mycket fint skrivet.
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP